Hnutie Lybijskeho odporu (19. Novembra)


20111008165749-thumb

1. Aktualizacia 12: 15: Al Jazeera oznamuje ze NATO chytilo Seifa al Islama Kadafiho na juhu Lybie situacii budeme venovat pozornost

V nadchadzajuce dni LLA planuje vela aktivit na vela frontoch. Zoci voci nebezpecnym hrozbam kmene ktore boli predtym izolovane su teraz zjednotene a pripravene na silny uder voci zahranicnym votrelcom. Lybijcania vedeny Saifom al-Islam al-Gaddafi musia “napisat nesmrtelnu stranku” oslobodenia Lybie. Ako sme uz predtym povedali LLA bude pokracovat dovtedy, dokedy nebude Lybia oslobodena od NATO, sionistov a ich zoldnierov ich spolocnikov. Boje pokracuju!

Tripolis: Tazke boje su vo vsetkych castiach mesta. Boje su doslova v kazdej casti mesta a najsilnejsie su na jeho juznej casti a vychodnej casti. NATO Apache helikoptery pokracuju v terorizovani mesta.  Vojaci LLA vyhodili do povetria tabor rebelov cislo 27. Rebeli utrzili tazke straty a LLA si doplnila zasoby zbrani a municie. Bel Hadj v Tripolise uzavrel vsetky restauracie a kaviarne a premenil ich na nocne kluby s volnym akoholom a drogami..(tak toto treba nazvat triumfom demokracie …alebo demokrysie…)

Sirte: Bojovnici LLA stale tazko bojuju s rebelmi zo Severnej Misuraty v casti Abu Hadi  a zapadneho okraja mesta.

Benghazi: Mesto je na tom podobne ako Tripolis Bel Hadj zavrel Restauracie a kaviarne a namiesto toho otvoril kluby s alkoholom a drogami. Okrem toho objavil novy druh podnikania. Pobral Lybijskej populacii vybrane vozidla a potom otvoril po celom meste firmy, ktore tieto vozidla ponukaju k prenajmu…

Sabha: Informacia – Khamis Kaddafi je nazive! Tak ako sme pisali v dnesnej skorsej informacii moze sa postavit na nohy a pokusa sa uz samostatne chodit!

Misurata: Bojovnici LLA vyhodili do povetria sklad municie. Je tam velky poziar, vela mrtvych rebelov spolu s agentami  MOSADU…

Hnutie zeleneho odporu LLA  cez Syrsky televizny kanal prislubilo v blizkej buducnosti “vela dobrych sprav” s urcitostou nebudu dobre pre; citujeme:”natokrysy”.

Urgentna sprava..! Pred par hodinami prisli na letisko Mitiga v Tripolise NATO helikoptery s novymi komandami na palube.

Video: Helikoptery NATO, cudzi vojaci a  pro-NATO rebeli na Lybijskom letisku Mitiga