Syria: Tri vybuchy v Aleppo!


Tri silne explozie zahrmeli v Syrskom severnom meste Aleppo zanechajuc za sebou mnozstvo zranenych.

http://www.presstv.ir/detail/225929.html

Aleppo (SANA) -Dva tererosticke utoky sa udiali dnes v piatok rano v casti Aleppo City v Syrii udajne namierene proti zariadeniam Syrskej legalne armady a policie. Mnozstvo obeti zatial nie je zverejnene.

http://www.sana.sy/eng/337/2012/02/10/399598.htm

Na Syrskej televizi bezi priamy prenos z postihnutych oblasti. Jeden z vybuchov sa udial pri mieste, kde v mensej budove sidli urad ozbrojenych zloziek, ale je predovsetkym v  tesnej blizkosti obytnej zony a dokonca mestskej zahrady, kde chodia ludia relaxovat. V case vybuchu boli v zahrade deti. Zbytky “In Line korcul a kusky tiel” vidiet v televiznych zaberoch. Vsetky casti vsak  zatial nie su pozbierane a ani obete vycislene. Vybuch velmi poskodil aj obytne civilne budovy a priniesol dalsie obete.

Teroristi  podporovany Zapadom nazyvajuc svoju tlupu “zmrdov” ako  “Free Syrian Army” tvrdia, “ze atakuju vojenske a bezpecnostne zlozky” v krajine. Nie je to pravda! Mstia sa aj na civilistoch, ktory podporuju rezim Bashara al Assada. Tieto konspiracno teroristicke utoky maju vniest do krajiny strach, neistotu, chaos a rozvratit krajinu zvnutra. Je to taktiez boj spravodajskych sluzieb krajin Britsko-Izraelsko-US-Francuzsko voci rezimu Bashara al Assada. Po tom, ako bol navrh rezolucie BR OSN vetovany Ruskom a Cinou sa boje vystupnovali. Zapad nasadil viacero zloziek banditov do boja s jasnym cielom. Rozvratit krajinu zvnutra kedze to zatial nejde zvonku a totalne destabilizovat oblast. Je to aj odplata za vetovanie rezolucie.