Iran obvinil Izrael z utokov na vlastne ambasady.


Izraelská vláda je pěkně zpičeně nenápadná v tom, jak prohlašuje, že je Irán hrozba a pak náhodou u nich je spáchán teroristický útok a kdo jiný by za něj mohl být odpovědný,než největší hrozba na světě…a tou nemyslím Irán

On Monday a bomb was detonated in New Delhi, India killing four people. The bomb was allegedly designed to kill members of the Israeli embassy and the Israeli Prime Minister quickly accused Iran for laying out the attacks. A second bombing attempt was foiled in Georgia and was said to target an Israeli diplomat. Although Israel claims these attacks are in retaliation to the deaths of Iranian nuclear scientists, Iran has come forth and said they are not behind the attacks of terror and went as far to say Israel did it to themselves. Stephen Lendman, writer and host on Progressive Radio News Hour, joins us to take a closer look at the bombings.

Preklad: V pondelok detonacia bomby v Indickom meste  New Delhi zabila styroch ludi. Bomba bola udajne “dizajnovana tak, aby zabila clenov Izraelskej ambasady a Izraelsky premier nahle obvinil Iran z uskutocnenych utokov. Druhy vybuch sa udial v Gruzinsku a bolo povedane, ze cielom mal byt Izraelsky diplomat. Aj ked Izraeel tvrdi, ze tieto utoky maju byt akousi odvetou za vrazdy Iranskych vedcov, Iran vyhlasil, ze nie je za tymito utokmi a dokonca vyhlasil, ze Izrael vykonal tieto utoky sam voci sebe. Spojili sme sa so Steve Lendmanom, spisovatelom (bloger) a hostom v Progressive Radio Hour aby sme sa pozreli blizsie na tieto utoky.

Zdroj : http://afinabul.blog.cz/1202/iran-declares-israel-bombed-its-own-embassy

Utok na Izraelske ambasady: Operacia pod falosnou vlajkou

Izraelsky rezim vykonal posledne utoky proti clenom svojich vlastnych ambasad v Indii a Gruzinsku a zacal psychologicku vojnu proti Iranu. 

Zdroj: http://www.presstv.ir/detail/226622.html