Lybia, Syria 9. februar


Lybia:

Velke mnozstvo hrozostrasnej obrazovej a filmovej dokumentacie o masakre prislusnikov kmena Tawarga v koncentracnom/zadrznom tabore spachanom rebelmi NTC/NATO zo severnej Misuraty, znasilnenie britskej zurnalistky, vsetky tieto a podobne videoklipy sme tentoraz umyselne neuverejnili. Neuvernujeme ani modifikovane a recyklovane spravy, alebo ine “dehonestujuce” informacie. Tu su strucne fakty z poslednych dvoch az troch dni:

Tripolis: Boje medzi LLA a rebelmi v El Hadaba a na ceste  Salah Eddine, v casti Gargaresh Buslov. LLA zabila viac ako 30 rebelov zo severnej Misuraty a zneskodnila styri ozbrojene pickupy v casti Ain Zara. Zelena bunka “Martyr Mutassim” napadla vilu v casti Al Andalus v ktorej sidlila Francuzska tajna sluzba a taktiez umiestnila dve explozivne zariadenia na destrukciu Katarskej ambasady v Tripolise.

Video teraz uz “byvalej” Katarskej ambasady v Tripolise po utoku:

Boje LLA s rebelmi su aj v Tripoliskom regione Azizia. Boje medzi klanom zo Zintanu a “masiarmi” zo Severnej Misuraty pokracuju v casti  Garyan.

87 tiel civilistov bolo objavenych v suterene domu po tom, co ho rebeli NTC naponahlo pred tromi dnami dom ktory “uzivali” opustili… …

7-rocny chlapec bol ubity na smrt pred skolou zato, ze povedal NTC potkanom ze chce aby sa Kaddafi vratil.. …

V lokalite Ben Gusher banditi NTC nespravodlivo zatkli jedneho obyvatela a jeho byt vypalili… …

Potkani NTC planuju premiestnit vsetky ministerstva okrem ministerstva vzdelavania mimo Tripolis, kvoli rastucej sile Hnutia zeleneho odporu.

Bengazi: 2 zurnalisti  “Saraj Eleddine Elmajbri” a “Khalifa Elabidi” z pro-NTC kanala “Libya One” boli uneseny oddielom rebelov z Bengazi. Boli vypocuvany a zmlateny a neskor prepusteny. Dovod je neznamy.

Janzour dve tela deti z kmena Tuaregov boli najdene na pobrezi pri Janzour. Zmizli pred dvoma dnami. Nasli ich vcera. Ich mena su: “Salah Mohamed Atia” a “Abd Frih Elmouali Frih”. Treti z trojice nezvestnych “Amjed Messaoud Karim” sa nastastie dostal zivy domov.

Sirte : Kmene z okolia a kmen Varfalla prisli pomoct mestu.  Znicili konvoj  rebelov a zabili vela potkanov zo Severnej Misuraty v okoli mesta.

Zawiya : Tazke boje pokracovali v predosle dni. Bel Hadjovi hrdlorezi sa snazili dostat do mesta. Boli porazeny a utiekli spat do Tripolisu. Mesto Zawiya je pod kontrolou zelenych aj ked stale dost nestabilne.

Bayda : Obyvatelia mesta vypalili do tla niekolko kancelarii NTC rebelov.

Gardames:  “Zeleny Tuaregovia” bojuju proti  banditom NTC v okoli mesta.

Misurata : Uz dlhsie informujeme o neuveritelnych sadistickych cinoch, vrazdach, surovostiach a bezcitnosti rebelov zo Severnej Misuraty. Preco sa odlisuju svojou vyraznou krutostou a neludskostou?

 Ich jednotky su prevazne vytvorene najomnymi vrahmi a zoldniermi  z celeho orientu a sveta a su priebezne Zapadom DOPLNANE!!. Vyvrhelovia banditi a vrahovia, najomny zoldaci z krajin ako Afganistan, Kurdistan v Iraku, Jordansko, Syria, Katar, Emiraty, Saudska Arabia, India, Pakistan, Turecko, Izrael, VB, Francuzsko, US., ale aj Kaukazske staty byvaleho Sovietskeho zvazu.,,Vsetci tvoria besne jednotky platene Katarskymi a Saudskymi peniazmi a operujuce s pomocou NATO planov a taktiky. Vyrazne velke mnozstvo z nich fajci a uziva vsetko mozne pocnuc od marihuany a konciac pri chemickych drogach. V Misurate ide posledne obdobie na odbyt pasovany alkohol ako nikdy predtym. Tieto fetacke zavislacke netvory tak stracaju aj svoje posledne ludske vlastnosti. Ich cit a zmysly su otupene vrazdami. Ich zabijacke skusenosti z teroristickych akcii z Afganistanu, Iraku, Pakistanu…doplnaju o dalsie zverstva. Ich prostredie je chaos, neporiadok, teror a krv. Takto nejak vyzera medzinarodna jednotka NATO vytvorena z nekontrolovatelnych sadistov, katov a vrahov. Takito ludia sa mozu za podpory sadistickych NATO ‘strategov’ dostat do ktorejkolvek krajiny, a vniest totalny strach a rozpad spolocnosti a hodnot. To ze vykrikuju a vyvolavaju boha pri svojich hnusnych cinoch, este neznamena, ze v neho veria. Ak by verili, tak by nic z toho co konaju  nikdy neurobili. Su to bestie, sadisti a zbabelci. Nejedna sa o ziadnych nebojacnych bojovnikov, spravaju sa ako rabujuci, zbabely potkani.

Sabha: Zelene mesto! Kruzia vsak nad nim denne helikoptery. Cesta do mesta je zablokovana. Utok od zoldnierov NTC sa ocakava coskoro.

Bani Walid: Mesto zije v mieri. V meste je konecne citit vonu “slobody a kavy”. Pokial vsak nebude slobodna cela krajina je sloboda neuplna a mohla by sa zmenit na predosle otroctvo velmi lahko.

Syria:

Traja Lybijsky rebeli ktory sa dostali na uzemie Syrie koncom decembra su zabity. Prisli so stovkou inych z okolia Bengazi. Boli  pred par dnami (v pondelok) zabity Syrskou legalnou armadou  pri “Baba Amr” mesto Homs. Tu su ich mena potvrdene z Bengazi v Lybii: Jalal Ahmed Elakouri, Waleed Talal Elfitouri, Ahmed Walid Elfitouri.

Tu je videodokumentacia.

Vyssi dostojnik “Syrskej slobodnej armady” (zlozenej z teroristov-zoldnierov) Abdul Razzaq Talas bol spolu so svojim asistentom zabity legalnou Syrskou armadou v  bojoch zapadnej casti mesta Homs. Za posledne dni zurili boje v tomto meste a napatie sa stupnovalo.

Syrske media oznamili, ze v bojoch za posledne dni bolo zabitych 100 vojakov legalnej Syrskej armady. http://www.presstv.ir/detail/225813.html

Abdul Razzaq Talas