Spravy 15. februara


Rusky najvyssi predstavitel vojenskych zloziek povedal (predpoveda), ze vojensky utok voci Iranu a jeho nuklearnemu programu by mohol zacat na zaciatku leta.

http://www.presstv.ir/detail/226683.html

Velitel zakladne US Navy v Bahrajne varuje, ze US ozbrojene sily su pripravene na utok voci Iranu a jeho nuklearneho programu. (pozn robsaleh- Medzitym Panetta za US stranu oznamil, ze US rozmiestnuju  svoje NAVY v Pacifiku po dohode s vladami Australie a Filipin.  Tento sachovy tah je zase namiereny voci Cine).

http://www.presstv.ir/detail/226477.html

Hackeri hnutia Anonymous vykonali cyber-akciu voci bezpecnostnej US firme, ktora dodavala slzotvorny plyn pouzivany voci Egyptskym demonstrantom. (poz. Plyn bol uz ani nie slzotvorny ale priam otravny a jeho jedovate ucinky boli niekolkonasobne silnejsie ako u starsich druhov slzotvorneho plynu s pridanim dalsich jedovatych latok zabranujucich dychanie a sposobujucich smrt).

http://www.presstv.ir/detail/226753.html

Iransky predstavitel oznamil, ze mnozstvo Europskych krajin vyzyvaju Iran aby neschvalil zastavenie vyvozu ropy do Europskych statov. (pozn. Dramaticky pad ekonomiky a financneho systemu v US oslabuje tuto velmoc natolko, ze sa geometrickym radom priblizuje den, kedy strati svoje “prvenstvo”. Okrem Ciny ohrozuje dominanciu a prvenstvo USA aj Europa. Prinutenim vazalskych vlad Europskej Unie a akceptovanie US navrhu o bojkote Iranskej ropy a zakazu importu do Europy sa Europa dobrovolne vzdala kontroly nad sebou samou a podriadila ju tak zaujmom US resp. urcitej skupiny “vyvolenych”. Samozrejme, ze nie len tymto rozhodnutim. Zial takto sa Ekonomicka situacia a schopnost odolavat dosledkom financnych utokov a krizy iba zhorsi. Vysledok padne na “hlavy” ludi v celej EU zone nakolko cela oblast sa dostane do krajnej nestability.)   

http://www.presstv.ir/detail/226716.html

Bahrajnske protivladne demonstracie pokracuju uz jeden cely rok. Uzurpatorska vlada dosadeneho Al Khalifu ktory je “vareny peceny ” v Londyne odolava zvrhnutiu za cenu ludskych zivotov, mucenia s podporou Zapadu a Saudskej Arabie.

http://www.presstv.ir/detail/226758.html

Saudsky protestujuci v meste Qatif demonstruju a vyjadruju podporu popularnej revolucii v  susednom Bahrajne.

http://www.presstv.ir/detail/226743.html

Doprava v meste sa v Syrskom meste Homs stala extremne nebezpecna kvoli neznamym teroristickym utocnikom, ktory ohrozuju vozidla s pasaziermi v tejto casti Syrie.

http://www.presstv.ir/detail/226663.html