Za koho kopú organizátori protestov Gorila?


Takmer nič sa o ich predošlom živote nevie. To neplatí o osobách ktorým vytvárajú na protestoch priestor, dá sa z toho celkom presne odvodiť za koho kopú aj samotní organizátori.
Účastníci ktorí dostali priestor:

Peter Weisenbacher – spoluzakladateľ Sorošom plateného dúhového Pride (viď informáciu o podpore NOS na stránke http://duhovypride.sk/) a podporovateľ mnohých ďalších akcií, v podobnej línii.

Nikita Slovák – o Slovákoch sa pre SME.SK vyjadril ako o nekultúrnom národe – http://divadlo.sme.sk/c/5240747/nikita-slovak-slovaci-nekulturny-narod.html

Samo Trnka – Slováci sú podľa neho alkoholici – http://tv.sme.sk/v/13790/ako-sa-stat-slovakom-alkohol.html

Robert Mihály – bojovník proti soche Svätopluka a za legalizáciu marihuany, bojovník proti vlasteneckému zákonu, prepojený na Dostála a OKS. Podľa už zaniknutého prop.sk ho platil Soroš.

Lucia Piussi – pracuje v kníhkupectve Artfórum, prepojenom na DELET.SK, účinkovala na Pohode a na otázku Hríba, čo jej hovorí pojem slovenský národ odpovedala “vôbec nič”.

 Organizátori:

Peter Pčolinský – jeden z organizátorov protestov, brat Vladimíra Pčolinského z ktorého urobil Lipšic policajného kapitána z civila hneď po prijatí do štátnej služby, predtým robil poskoka KDH a s policajnou prácou nemal vôbec nič spoločné. Tento organizátor je podľa môjho názoru garantom, že sa o KDH bude na protestoch taktne mlčať (narozdiel od ITP Gorila) http://www.cas.sk/clanok/216203/brat-jedneho-z-organizatorov-protestov-gorila-pracuje-pre-lipsica.html

Jozef Žák – tejto osobe sa venoval Vlado Pavlík na svojej stránke: http://www.necenzurovane.sk/12/zak.html

Kto stojí za protestmi Gorila ? Niečo o zaujímavej rodine Petra Pčolinského organizátora protestov GORILA! Spolupracuje na nich  Róbert Mihály, Alojz Hlina, Eugen Korda. Veľkú úlohu tam hrá Vladimír Palko a určite aj Trójsky kôň Vladimíra Palka v KDH: Daniel Lipšic.

 Nedovoľme aby si protesty sprivatizovala skupinka zo zoznamu “kto za koho kope” http://szcpv.org/06/kto.html, rovnako ako nám ukradli november 1989.

Zdroj: http://szcpv.org/12/zamatovagorila.html

Ďalej výber statí z článku: “Stanú sa slušní ľudia obeťou zamatovej gorily?”  [krátene …]

Vyhlásenie ministra vnútra Lipšica 1. 2. 2012 o tom, že polícia stojí na strane občanov a podporuje ich právo na vyjadrenie slobodného názoru,  ako aj výzva k organizátorom, aby spolupracovali s políciou  pri odhaľovaní tzv. extrémistov však až príliš zaváňa manipuláciou a predvolebnou kampaňou KDH.

Gorila začína poriadne smrdieť po tom, čo nečinnosť polície a SIS umožnili šéfke FNM Bubeníkovej zmiznúť do zahraničia ako informovali HN v článku s názvom Postava z kauzy Gorila zrejme zmizla  http://hnonline.sk/c1-54563470-postava-z-kauzy-gorila-zmizla

Za takéto zlyhanie ministra vnútra, ktorý na jednej strane zriadil tím supervyšetrovateľov, sľubujúc vyšetrovanie kauzy Gorila, a na druhej strane prehliada pasivitu a nečinnosť ním riadenej polície, ktorá umožní útek jednej z hlavných podozrivých do zahraničia, by v každom normálnom štáte malo za následok odvolanie ministra z funkcie — navyše, ak sa jedná už o druhý bezprecedentný prípad. Prvým bol útek mafiána Karolovi Melovi. Viď podrobnosti na   http://www.mafian.sk/2011/08/26/mello-a-marosova-namierili-si-to-do-latinskej-ameriky/Mello a Marošová: Namierili si to do Latinskej Ameriky?

Sľub ministra Lipšica ostáva takto len v rovine sci-fi, pretože sľubovať vyšetrenie kauzy s vedomím, že krátko po blížiacich sa voľbách už ministrom vnútra nebude, je to isté, ako sľubovať vnukom, že až budú väčší, tak ich zoberiete raketou na Mars.

Viac na: http://szcpv.org/12/zamatovagorila.html