Ruska vojnova lod vstupila do teritorialnych vod Syrie


Ruska vojnova lod vstupila do Syrskych teritorialnych vod ako prevencia voci  moznemu NATO utoku na tuto krajinu, ktoru by Zapad rad vykonal pod zamienkou ‘humanitarnej pomoci’.

Zatial co US plundruje Lybiu, neprestava ‘pokukavat’ po Syrii ktora je jej dalsim cielom. Podporuje lumpov a teroristov na Syrkom uzemi, dodava im zbrane, koordinuje ich a rozdava financnu odmenu za ‘vykonanu pracu’… … Analytici veria ze NATO bude v tejto cinnosti pokracovat a  nakoniec spusti vojnu voci Syrii podobnu tej v Lybii. Populacia v Lybii je ovela menej pocetna, hovorme o 6 milionoch obyvatelov. Syria ma  priblizne 22,5 milonov obyvatelov a z pozicie lokalizacie je  “rozbuskou na sude pusneho prachu”. Tazko si  predsatvit ake mnozstva civilnych obeti by tato vojna vytvorila, keby sa tuto vojnu  podarilo US “pretlacit.” Nehovoriac uz vobec o tom, ze Syria je blizko k Iranu, Rusku, Europe, Cine a inym jadrovym mocnostiam v  Azii.
Rusko prisahalo zastavit akykolvek pokus USA zautocit na Syriu a zrejme preto vojnova lod smeruje k pristavom Syrie.

http://www.prisonplanet.com/russian-warships-enter-syrian-waters-to-prevent-nato-attack.html

http://www.indexmundi.com/syria/demographics_profile.html

http://www.haaretz.com/news/middle-east/report-russia-warships-to-enter-syria-waters-in-bid-to-stem-foreign-intervention-1.396359

1 comments on “Ruska vojnova lod vstupila do teritorialnych vod Syrie

  1. […] Ruska vojnova lod vstupila do teritorialnych vod Syrie […]

Komentáre sú uzavreté.